CDA draait, gelukkig

Blijkbaar is er paniek bij het CDA: het wordt steeds duidelijker dat deze partij de komende verkiezingen een historische nederlaag te verduren krijgt. Men probeert zich vast te klampen aan de macht en doet de meest onverwachte dingen om aan extra stemmers te komen. Anders kan ik niet verklaren waarom CDA-gedputeerde Rietkerk zich in de pers ineens tegen de komst van megastallen uitspreekt. Die schaalvergroting in de landbouw gaat  ten koste gaan van natuur, milieu, gezondheid, dierenwelzijn en landschap, reden waarom D66 altijd al tegenstander was.  Het is onzinnig dat een land als Nederland goedkoop bulkmateriaal produceert voor de wereldmarkt, terwijl we zo’n klein land hebben met zulke hoogwaardige agrarische kennis en technieken. D66 wil toe naar een duurzame landbouw, waarbij hoge kwaliteit en kleinschaligheid centraal staan.

Dat het CDA nu eindelijk het licht heeft gezicht, verbaast me enorm, maar ik ben er natuurlijk ook blij mee. Nu maar afwachten of ze op de rechte weg kunnen blijven.

Dit bericht is geplaatst in Blog Aart Karssen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>