D66 en hart voor natuur

Mij verbaast het natuurlijk niet, maar het is altijd leuk om uit onafhankelijke bron bevestigd te zien dat ons programma prima scoort op het punt van natuur en milieu. Volgens “Hart voor Natuur” scoort ons regionale verkiezingsprogramma prima op natuurbeleid, en op het punt van milieubeleid zijn we zelfs kampioen. Het zijn bovendien niet de minsten die dat vinden: Hart voor Natuur is een coalitie van zo’n 30 natuur- en milieuorganisaties die zich inzetten voor natuur en landschap in Nederland. Zij willen vooral een halt toeroepen aan de kaalslag die het kabinet-Rutte dreigt te veroorzaken. Na 2 maart ga ik ze vanuit de Staten van harte ondersteunen bij die strijd!

Vandaag heb ik trouwens dankzij WNL nog eens van de natuur mogen genieten: voor het tv-programma Ochtendspits heb ik vandaag door het mooie Overijsselse landschap gefietst en onder meer uitgelegd waarom megastallen daar niet in passen. Wie wil kijken: de uitzending is op vrijdag 18 februari en wordt tussen 7.00 en 9.00 uur een aantal keren herhaald.

Dit bericht is geplaatst in Blog Aart Karssen en getagd, , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>