D66 en ondernemers

Afgelopen week was ik bij twee debatten voor ondernemers: maandag bij VNO-NCW en MKB-Nederland in Heino, en woensdag voor een organisatie van zzp’ers in Steenwijk. De meeste partijen komen met oude standpunten: verbeteren van de bereikbaarheid en nog meer bedrijventerreinen. Onbegrijpelijk dat ze nog steeds zo weinig aandacht hebben voor alternatieve oplossingen: het Nieuwe Werken, thuiswerken, andere vormen van mobiliteit komen nauwelijks aan bod. En het groeiende aantal zzp’ers heeft volgens mij helemaal geen behoefte aan bedrijventerreinen maar aan heel andere faciliteiten. D66 gaat voor een ander, innovatiever beleid. Op het gebied van kennis en innovatie loopt Nederland achter, en daar kan ook de provincie iets aan doen.

Het debat in Heino had voor mij een zure bijsmaak. Op de heenweg reed een onverlaat met een onverlichte aanhanger mijn zijspiegel eraf, en op de terugweg vergat ik na het tanken van LPG de gasslang af te koppelen. Het laatste leverde gelukkig maar een kleine schade op.

..

Dit bericht is geplaatst in Blog Aart Karssen en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>