Vriend of vijand?

“Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig” is een wat cynische uitdrukking die dezer dagen beslist van toepassing is op de coalitiepartijen. De lijsttrekkers van PvdA en VVD beschuldigen het CDA van het uitdelen van cadeautjes en van draaien. Dat laatste was inderdaad wel héél duidelijk bij de afwijzing van megastallen, iets waar ik al eerder mijn verbazing –en blijdschap!- over uitsprak. 

Ik weet natuurlijk niet of de slechte sfeer tekenend is voor hoe het in het huidige college is geweest de afgelopen vier jaar, maar wat ik wél weet is dat het zo in ieder geval niet moet worden in de nieuwe samenstelling.
In het verkiezingsdebat vanavond in Enschede zal ik graag herhalen wat D66 vindt: Overijssel heeft recht op een politieker en vooruitstrevender provinciebestuur. “Overijssel Anders naar de toekomst”, om te beginnen in de collegekamer!

Dit bericht is geplaatst in Blog Aart Karssen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>