Overijssel anders naar de toekomst, en graag vanaf morgen

Vandaag weer een flink aantal mailtjes beantwoord van kiezers, of mensen die nog twijfelen op wie ze zullen stemmen. De vragen variëren van wat D66 vindt van de burgerluchthaven Twente (niet doen dus, er zijn andere oplossingen denkbaar) tot ons standpunt over de sluiting van de kraamafdeling van het Almelose ziekenhuis (dat vinden we een slecht idee), en van wat we vinden van de bypass bij Kampen (uitstellen, we moeten nu geen onomkeerbare maatregelen nemen), tot ons idee over de N340 (dat kan verstandiger, net als veel andere dingen in Nederland).

Het debat van vanavond op RTV Oost is de afsluiting van een intensieve periode. Ik hoop van harte dat het de opmaat is naar een nóg intensiever periode: die in de Staten waar nog heel wat moet gebeuren om ons motto waar te maken: Overijssel anders naar de toekomst.

Ik hoop op genoeg stemmen om een D66-fractie te vormen die het verschil kan maken, en ik roep iedereen daarom op te gaan stemmen. En vooral ook om niet alléén te gaan stemmen: elke stem telt! Stem dus D66 lijst 12.

Dit bericht is geplaatst in Blog Aart Karssen en getagd, , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>