Niet in de Staten en wat dan?

Het blijkt heel moeilijk om de provinciale politiek te volgen, laat staan te beïnvloeden, als je geen vertegenwoordiging in Provinciale Staten hebt. Nick Lindenberg, Andries Veldkamp, Hilde Agterbos, Jan van Lijf en ik proberen onder de naam “Lindenberggroep” een aantal provinciale onderwerpen uit te werken. Hilde komt zelfs met het idee om op de plek van het vliegveld Twente een meer aan te leggen. Dan is in ieder geval de discussie rond dat noodlijdende vliegveld een keer ten einde.
Een werkgroep onder leiding van Gertjan Tillema komt met een goede notitie over duurzame mobiliteit.
We hebben een nieuwjaarsreceptie 2008 met een geslaagde discussie over een D66-aanpak van de Ruimtelijke Ordening? en in juni 2009 spreek ik in bij de vaststelling van het omgevingsplan.

Ik heb veel bewondering voor onze collega’s in Drenthe, die ook niet in de Staten zitten, maar steeds weer hun visie op voorstellen geven. Van de pers krijgen ze zelfs de prijs voor de beste Statenfractie in Drenthe.

Dit bericht is geplaatst in D66 regio. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>